Nye priser for returtromler fra 2. april

Vi har oppdatert våre priser på returtromler. Prisene er endret for alle våre returpunkter og gjelder fra 2. april. Du kan finne alle de nye listene her.


RS Trommelservice har sommerstengt uke 29, 30 og 31

Vår fabrikk på Dal har sommerstengt ifm. ferieavvikling i uke 29, 30 og 31.

Dette betyr at siste mulighet for levering av returtromler på Dal før sommerferien er fredag 12. juli, kl. 15.00. I denne forbindelse pleier også transportørene som tar oppdrag via plattformen vår å pause hentingen av kabeltromler, så eventuelle forespørsler i god tid.

Returpunkter hos våre samarbeidspartnere i andre deler av landet følger sine egne rutiner og timeplaner. Så hvis du ønsker levering av tromler hos en av disse, ta kontakt med det aktuelle returpunktet og avtal levering som normalt. 

Vi ønsker alle en god sommer,

Mvh RS Trommelservice AS.


RS Trommelservice har stengt 10. mai.

Vår fabrikk på Dal har stengt fredag 10. mai.

I forbindelse med Kristi himmelfartsdag torsdag 9. mai, så har RS Trommelservice på Dal stengt også fredag 10. mai. Vi beklager de ulemper dette måtte medføre, men er åpent som normalt mandag 13. mai, kl. 07.00. 


Miguélez-tromler er nå en del av vår returordning

I samarbeid med Teccon Norge AS har vi gjort en avtale som gjør at vår returordning for kabeltromler nå også omfatter Miguélez-tromler.

Miguélez-tromlene, som er kjennetegnet med rødmaling og "Miguélez" i hvit påskrift, kan nå leveres for samme betaling som tilsvarende K-trommel. Disse tromlene gikk tidligere som engangstromler, men er nå en akseptert returtrommel. Ved levering vurderes Miguélez-tromlenes tilstand på samme måte som andre returtromler.

Dersom du ønsker å registrere at du har disse tromlene på en av dine lagerplasser kan du finne dem i produktlisten som 0.63M MIGUÉLEZ, 0.80M MIGUÉLEZ, 1.00M MIGUÉLEZ, 1.25M MIGUÉLEZ, 1.40M MIGUÉLEZ, og 1.60M MIGUÉLEZ i nedtrekksmenyene på PC og mobil. Tallet i trommelnavnet beskriver diameteren på trommelen. 

publisert 27.4.23


Nytt returpunkt for kabeltromler i Råde

Vi kan med glede informere om at vi har inngått et samarbeid med Østfold Palleservice AS. Med dette åpnes et nytt returpunkt i Råde hvor det er mulig å levere kabeltromler.

Østfold Palleservice AS har vært i bransjen fra 1995, så de har lang erfaring når det gjelder paller og annen treemballasje. Derfor var ikke veien for å få til et samarbeid rundt kabeltromler særlig lang. Østfold Palleservice AS holder til ved Missingmyr i Råde, og har normal åpningstid fra kl.07:30 til 15:30, mandag til fredag. De har åpent for dropp-inn levering i denne åpningstiden. 

Våre standard vilkår for levering på returpunkt gjelder ved levering av kabeltromler hos Østfold Palleservice AS. Man må være registrert på kabeltrommel.no, enten som firma eller privatperson, og du er selv ansvarlig for hvilke typer og tilstand på tromler som leveres. Tromlene kan lagres på returpunktet i rundt 3 uker før de videresendes til oss. RS Trommelservice AS står for den endelige vurderingen av type og tilstand av tromlene, og avregningen for dette kommer fra oss. 

Kontakt informasjon Østfold Palleservice AS:


Endring av åpningstider

Vi endrer våre åpningstider. Våre nye åpningstider er kl.07 - 15 alle hverdager, og endringen gjelder f.o.m. mandag 16.10.23.

Vi beklager de ulemper dette måtte medføre.


Sommerstengt og inneklemte dager

Det nærmer seg sommer, og som er tradisjon så holder vi stengt inneklemte dager i mai, og noen uker i forbindelse med ferieavvikling.

I år holder vår fabrikk og trommelmottak på Dal stengt fredag 19.mai, i forbindelse med 17. mai og Kristi himmelfartsdag, og vi holder sommerstengt uke 28, 29 og 30. Det vil si at trommelmottakets siste arbeidsdag før ferien er fredag 7.juli, og vi åpner igjen som vanlig mandag 31. juli kl.07.00. 


Julestengt 2023

Som tidligere år så stenger vi i RS Trommelservice vår fabrikk på Dal i romjulen. Siste mulighet for å levere kabeltromler på Dal i 2023 er derfor 22.desember. Vi åpner igjen 2. januar 2024 kl. 07.00. 

For levering av tromler på en av DB Schenker sine terminaler avtales dette som normalt med den terminalen. 

Vi ønsker alle en fin førjulstid, og en god jul når den tid kommer!


Vi endrer åpningstider for fredager

Fra og med fredag 22. april har vi åpent 07.00 til 15.00 på fredager. Åpningstider for de andre hverdagene er uendret.

Våre nye åpningstider:

Mandag - Torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 15.00


DB Schenker i streik

DB Schenker er blant de bedriftene som er direkte påvirket av streiken. Dette kan medføre redusert mulighet for levering av tromler på flere av DB Schenker sine terminaler. Oppdrag om innhenting av tromler som er tildelt DB Schenker kan også bli påvirket.

I forbindelse med streiken så er flere ansatte i DB Schenker tatt ut i streik. Dette påvirker mye av deres drift. Vi ber om tålmodighet i denne situasjonen som vi alle er i, og håper det ikke medfører store ulemper. 


Nytt returpunkt på Rudshøgda

Vi er glade for å kunne meddele at vi, i samarbeid med DB Schenker, har utvidet antall returpunkter. Det nye returpunktet er DB Schenker sin terminal på Rudshøgda, og det er mulig å levere tromler her f.o.m. mandag 16. januar.

De samme vilkårene gjelder her som for andre returpunkter. Firmaet eller personen som leverer tromlene må være registret som returkunde på Kabeltrommel.no, og tidspunkt for levering må være avtalt med returpunktet. Kontaktinformasjon og returpriser kan du finne her.


Åpningstider i påsken

Mandag 3. og tirsdag 4. april har vår fabrikk på Dal normal åpningstid, med åpent mellom kl. 07.00 og 16.00. Onsdag 5. april har returmottaket redusert åpningstid, med åpent mellom kl. 07.00 og 12.00. 

Vi er tilbake med vanlige åpningstider tirsdag 11. april. 

God påske!


Oppdatering av kabeltrommel.no

Vi har i lengre tid jobbet med en større en oppdatering til kabeltrommel.no. Denne oppdateringen er nå klar til release og etter planen skal denne slippes tirsdag 3. januar, fra kl. 12 og ut mot slutten av dagen.

I forbindelse med oppdateringen kan det oppstå noen forstyrrelser på kabeltrommel.no. I denne første perioden etter oppdateringen anbefaler vi at brukere åpner nettsiden i en ny fane og logger inn på nytt ved hver bruk. På denne måten sikrer man at får opp den oppdaterte versjonen, og ikke risikerer å være pålogget i en gammel versjon som er lagret lokalt i nettleseren. 


Nye returpriser fra 1. september

Vi har oppdatert våre priser for returtromler. Fra 1. september tilbyr vi høyere returpriser for de fleste standardtyper av K-tromler. 


Juleferie

Tradisjonen tro så tar vi i RS Trommelservice juleferie fra og med 23. desember. Det betyr at siste mulighet for å levere kabeltromler på vår fabrikk på Dal før nyttår er torsdag 22. desember, kl. 16. Vi er tilbake for første arbeidsdag i det nye året 2.januar. 

Returpunktene hos vår samarbeidspartner DB Schenker kan ha varierende kapasitet i løpet av julen, så det er ekstra viktig å kontakte den aktuelle terminalen på forhånd for å avtale et passende tidspunkt for levering.

Ønsker alle God Jul, og takk for året som har gått. 


Endringer i sortering av K18-K30 

Vi ser oss nødt til å stramme inn sorteringen av tromler i størrelsene K18 til K30. I standarden for skandinaviske tromler (K-standarden) er det satt krav om at tromlene er laget av tre fra nordisk gran eller furu. Denne regelen har vært der lenge, men vi i RS Trommelservice har så langt ikke håndhevet den. Nå har vi derimot støtt på problemer i forbindelse med eksport av tromler i størrelsene fra K18 og opp til K30. Vi har fått krav fra våre største kunder i utlandet om at tromlene skal følge K-standarden, og at de ikke er interessert i tromler fra lengre sør i Europa. Dette setter oss i en vanskelig situasjon med hvordan vi skal få solgt tromlene som ikke kommer fra Norge, Sverige eller Finland, og vi er nødt til å ta hensyn til dette når vi vurderer tromlene som selges til oss.

 

Dette medfører at fra 20.10.2021 vil alle tromler f.o.m. K18 og opp til K30 som ikke har IPPC-merking fra Sverige (SE), Finland (FI) eller Norge (NO) bli vurdert som «Engangstromler» (Ukurant). For tromler av størrelsene K6 til og med K16 er vurderingen og sorteringen av tromler uendret.

 

Unntak:

- Etter avtale med Prysmian Group aksepterer vi Prysmian sine tromler fra Tyrkia (TR), og som er ganske like tilsvarende K-trommel (K20 - K24).

- Etter avtale med Prysmian Group og Nexans aksepterer vi K26, K28 og K30 med som har deres merking (Draka, General Cable, Prysmian, Nexans). 

 

publisert 20.10.2021


Nye prislister fra 1. februar

Vi har oppdatert våre prislister fra og med 1. februr 2022. Dette gjelder også prislistene for levering av kabeltromler på et av våre returpunkter. Listene for de forskjellige returpunktene kan du finne her. 

 

publisert 1. februar


Sommerstengt uke 29 og 30

Slik som tidligere år sommerstenger vi vår fabrikk på Dal 18. til 31. juli i forbindelse med ferieavvikling. Det betyr at i uke 29 og 30 vil det ikke være mulig å levere eller hente kabeltromler hos oss. Returpunktene våre på DB Schenker sine terminaler er fortsatt åpne, men det er fortsatt vanlig prosedyre ta kontakt med den aktuelle terminalen for å avtale leveringstidspunkt. Du må også regne med lengre ventetid på henting av tromler som er avtalt gjennom vår plastform i denne perioden. 


Stengt 16. og 27. mai

Vi holder vår fabrikk på Dal stengt 16. og 27. mai.

Vi har valgt å holde vår fabrikk stengt på de inneklemte dagene i Mai. Det vil si at 16. og 27. mai vil det ikke være mulig å returnere eller hente tromler på fabrikken på Dal.

Levering av tromler på et av våre returpunkter er fortsatt mulig på disse dagene, men som vanlig må dette gjøres etter avtale med den aktuelle terminalen. 


Nye returpriser fra 1. september

Fra 1. september 2021 gjelder nye priser for retur av kabeltromler. Dette gjelder for alle våre returpunkter. Alle våre returpunkter og de gjeldene prislistene for returpunktene kan du finne her.

publisert 1.9.21


Stengt i julen

RS Trommelservice og Trommelretur holder stengt f.o.m. 23. desember og åpner igjen mandag 3. januar.

I forbindelse med jul og nyttår stenger RS Trommelservice vår fabrikk på Dal. Siste dag vi holder åpent og det er mulighet for å returnere kabeltromler er onsdag 22. desember. Vi stenger som normalt kl.16 denne dagen. Vi åpner igjen mandag 3. januar kl. 07.00. 

Vi ønsker alle en fin førjulstid!

 

publisert 26.11.21


TN-tromlene er ikke lengre en del av returordningen

Fra og med 1.12. er ikke lengre TN-tromlene en del av returordningen.

TN-tromlene vil ikke lengre være en del av returordningen fra og med 1.12. Heretter vil disse tromlene bli registrert som engangstromler og vil bli vraket ved innlevering.


Sommerstengt i uke 29 og 30

I uke 29 og 30 holder RS Trommelservice stengt grunnet ferieavvikling.

RS Trommelservice har som tradisjon at vi stenger vår fabrikk på Dal 2 uker i juli som en del av ferieavviklingen. I år blir dette uke 29 og 30. Det vil derfor ikke være mulig å levere kabeltromler på Dal f.o.m. 17. juli t.o.m. 1. august. 

 

publisert 25.5.21


RS Trommelservice holder stengt 14. mai

Fordi fredag 14. mai er en inneklemt dag holder RS Trommelservice stengt. Det betyr at det vil ikke være mulig å returnere tromler på vår fabrikk på Dal i Eidsvoll denne dagen. På grunn av Kristi himmelfartsdag og 17.mai er vi dermed stengt fra onsdag 12. mai kl. 16, og åpner tirsdag 18. mai kl.7. 

Vi har også stengt 24. mai i forbindelse med pinsen. 

 

publisert 04.05.21


Nye priser på returtromler

Vi har oppdatert våre prislister for returtromler fra 21.10.2020

Flere trommeltyper har fått små justeringer i returpris. Pga stort lager og liten avsetning har vi sett oss nødt til å senke returprisen for K18 og K22 til hhv 250kr og 350kr.

De nye prislistene finner du ved å følge linken til listen over våre returpunkter, og trykke deg til prislisten for ditt aktuelle returpunkt.

publisert 21.10.20


Juleferie

Som tidligere år holder RS Trommelservice stengt i julen.

Siste arbeidsdag på fabrikken på Dal før jul er 22. desember og vi åpner igjen 4. januar. I denne perioden vil det ikke være mulig å levere returtromler. 

Vi ønsker alle en God Jul og et Godt Nytt År.


DB Schenker ny partner

I forbindelse med etableringen av www.kabeltrommel.no som plattform for retur av tromler, har vi også vurdert samarbeidspartner for å kunne tilby lokal innlevering av tromler. Og valget falt på DB Schenker. Avtalen med Bring er derfor sagt opp med virkning fra 1. juni i år, og DB Schenker vil overta dette ansvaret fra samme dato.

Vi jobber nå på spreng for å få den digitale løsningen på plass, men vil antagelig ikke ha alle returpunkter operative fra 1. juni. Det beklager vi. Vi vil legge ut informasjon fortløpende.

Vi håper og tror at den løsningen vi nå tilbyr vil gjøre retur av tromler minst like enkelt og mer lønnsomt enn tidligere.


Vi betaler 250kr for K20 igjen

Vi har fortsatt store lager av brukte K20-tromler. Men vi har også en viss omsetning. Vi åpner derfor opp litt og vil fra i dag betale 250 kr/trommel for disse tromlene.

Denne åpningen forutsetter at lagrene ikke øker igjen.

 

Publisert 1.7.2020


Problemer med innlogging kan oppstå

Problemer med innlogging kan oppstå

Det er for tiden problemer med Microsofts innloggingstjenete. Microsoft jobber fortsatt med problemet, dette kan bety at du av og til ikke får logget inn i dag.

27.10.2020


Begrensninger i retur av K20

Begrensninger i retur av K20

I ett år ha vi kjøpt inn K20 uten at det har vært noen reell avsetning av tromlene i Norge eller Sverige. Det har ført til at vi nå har et uforsvarlig lager av disse tromlene.
Vi har hele perioden jobbet med å finne avsetning for disse tromlene. Vi har fulgt noen tråder vi har håpet skulle kunne avhjelpe situasjonen. Men vi har ikke klart å lande noen avtaler, og må derfor si stopp før det går for mye utover driften vår.

Det betyr:

- Fra mandag 28.10.2019 er returprisen for K20 lik 0 kr/trommel
- Vi tar imot tromlene og sorterer dem på vanlig måte (godkjent/vrak)
- Tromler som kommer på vår avtale med Bring vil bli fakturert fraktkostnaden vår
- Andre trommeltyper påvirkes ikke av denne endringen

Vi er de første til å beklage at vi er kommet i denne situasjonen. Dette undergraver returordningen og er ikke bra for oss som aktør i dette markedet. Men det er også uansvarlig av oss som bedrift å fortsette innkjøp av varer som ikke er omsettelige.
Det jobbes om mulig enda mer intenst for å finne anvendelse for disse tromlene. Og vi snur like fort tilbake til å betale for tromlene når vi finner en kanal ut av vår tomt for dem.

 

Publisert 28.10.2019


Nanokurs i retur av tromler

Ny returordning forklart (steg for steg)

 


Retur av K26, K28 og K30

Retur av K26, K28 og K30

Vi har i lang tid kjøpt K26, K28 og K30 fra alle produsenter. Nå har vi kommet i en situasjon der vi må slutte å ta i mot disse fra andre enn Prysmian (Draka og General Cable) og Nexans. Det blir ingen endring i returen av disse størrelsene fra de nevnte produsentene.
Vi beklager de problemene dette måtte medføre, men vi har nå så mange på lager og så små utsikter til å får solgt dem at vi må gå til det skrittet å begrense mottaket.

 

Publisert 21.10.2019


Trommelservice med ny løsning

Omlegging av returordningen

Vi jobber med en omlegging av returordningen, bort fra papir og over til en digital løsning. Første synlige skritt på denne vegen er at vi endrer noe på prisene vi kan tilby ved retur av tromler. Vi øker prisene på de godkjente tromlene og reduserer prisene ved destruksjon av tromler. Men vi fjerner også «slingringsmonnet» i sorteringen, slik at vrak/ukurante tromler blir trukket fra i avregningen fra første trommel.
Dette betyr i praksis at vi betaler mer for tromlene, men risikoen ved å levere vrak/ukurante tromler blir litt annerledes. Likevel skal dette for de fleste bety at økonomien i trommelretur blir bedre.

 

Publisert 01.06.2019